2017. május 1., hétfő

Blue Nature - Holt-tengeri só

A Blue Nature jelenleg a cég által kínál termékek zászlóshajója. Megalkotásakor kiindulópontként az az elv szolgált, hogy a diéta valamint a szépség kulcsfontosságú szempontjai az egészséges, jó életnek, valamint a jó közérzetnek.


A szépség és az étkezés ápolásakor a természet által kínált legjobb összetevőket kell felhasználni, így a Blue Nature termékcsaládban többek között 100%-ban természetes iszap, valamint Holt-Tengeri ásványi anyagok, articsóka kivonat és acai gyümölcs kivonat található. 

A kínálatot teljes mértékben természetes és egészségügyi szempontból biztonságos étrendkiegészítők teszik teljessé, melyek a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek, mint pl. legjobb természetes kollagén, zöld tea kapszula, vagy a száj ápolására szolgáló Magyarországon egyedi nano-ezüst és gyógynövény alapú anyagok.


Egészség és szépség – nem lehetséges az egyik fenntartása a másik ápolása nélkül. A Betterware a legelejétől tisztában van ezeknek a tényezőknek az életminőségre gyakorolt hatásával, így minden, még a legapróbb szempontban is megpróbálja azokat megőrizni és javítani.

Az első ilyen különleges termék Holt-tengeri só.

A Holt-Tenger a Szíriától egészen az afrikai kontinensig terjedő völgyben található. 2006-ban a vízfelszín 418 méterrel a tenger szintje alatt helyezkedett el, mely a Föld legmélyebb szárazföldi pontja.  A száraz és forró időjárás évi 330 napos napsütéssel nagy sókoncentrációt eredményezett a vízben.



A Holt-tengeri só erősen mineralizált: magnéziumot, káliumot, kalciumot, nátriumot, krómot, cinket, mangánt, rezet és vasat tartalmaz. 
A tartós fiatalkori pattanások leküzdésére javasolt, ideális nyugtató fürdő, stresszoldó, fáradtságeltávolító felhasználásra.

Kiegészítő kúra formájában is használják magnéziumos sósfürdőként depressziósállapotokban és a neurotikus rendellenességeknél.

A Holt-tengeri karnalit só az értékes ásványi anyagok egy valódi kincstára. Ezt bőrproblémáknál ápolószerként valamint a kezelésnél terápiás eljárásként használják.

A só domináns összetevői a magnézium, kálium és a kalcium. Ezenkívül a karnalit sóban jelen vannak kisebb mennyiségben a vas, króm, mangán, cink. Ezen elemek rendkívül eredeti kombinációja a karnalit só kristályokban és az emberi bőrre gyakorolt egyedi hatásuk teszi ezt a sót a Holt-tengerben előforduló legkívánatosabb sóvá.

A karnalit só hatása:
·         javítja a vérkeringést
·         gyorsítja az anyagcserét
·         mélyen hidratálja és táplálja a bőrt
·         enyhíti a reumás és ízületi gyulladás fájdalmait, a trauma utáni fájdalmakat, az izomfeszültség fájdalmait
·         kiküszöböli a bőrirritációt
·         segíti a pattanások elleni harcot
·       hatékonyan segítik a bőrbetegségek kezelését, mint pl. a pszoriázis, gombás fertőzések, különböző bőrgyulladások (beleértve az atópiás bőrgyulladást)
·         enyhíti az allergia, ekcéma zavaró tüneteit
·         tökéletesen eltávolítja a fáradtságot, lazít és nyugtat
·         a rendszeres sósfürdők segítik a fogyást,
·         csökkentik a "narancsbőr" és a striák tüneteit

Szeretnéd te is kedvezményesen megszerezni ezt a terméket? Egyszerűen csatlakozhatsz hozzánk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése