2017. július 22., szombat

Blue Nature - Perfect Care termékcsalád

A 2017/3 Betterware katalógus rengeteg újdonsággal bővült, köztük a Blue Nature paletta is. A legújabb termékcsalád a Perfect Care, mely különleges, egyedülálló termékeket foglal magába. Most három, új tusfürdőt ismerhetünk meg!



A termékcsaládra jellemző, hogy egyik tagja se tartalmaz szilikont, SLES-t, SLS-t, vagy parabént.


Relaxáló tusfürdő zuhanyzáshoz és fürdéshez






Relaxáló tusfürdő gyengéden tisztít és közben pihenteti a szellemet. Nyugtató hatású tusfürdő levendula kivonattal, mely gyengéden tisztítja, valamint puhítja és hidratálja a bőrt. Kellemes illata elősegíti a kikapcsolódást és a szellemi felfrissülést.



Levendula kivonat - gyógyhatásilag és kozmetikailag kifejezetten sokoldalú. A levendulaolajban megtalálható aromás vegyületek lenyugtatják az idegrendszert, enyhítik a stressz és idegi feszültség hatását. A levendula a relaxáló hatására való tekintettel gyakran kerül felhasználásra aromaterápiás fürdők során.



Tápláló tusfürdő zuhanyzáshoz és fürdéshez


Ápoló tusfürdő goji bogyó kivonattal, mely gyengéden tisztítja, valamint puhítja és hidratálja a bőrt. A goji bogyó kivonat vitalizáló tulajdonságainak köszönhetően a bőr feszesebbé és szemmel láthatóan egészségesebbé válik.

Goji bogyó kivonat – gazdag antioxidánsban, vitaminokban, ásványi anyagokban, telítetlen zsírsavakban. Felgyorsítja a hámréteg regenerálódását, táplálja a bőrt, késlelteti az öregedést és javítja a bőr feszességét.


Frissítő tusfürdő zuhanyzáshoz és fürdéshez


Frissítő tusfürdő verbéna (vasfű) kivonattal, mely gyengéden tisztítja, lenyugtatja a bőrt és hosszan tartó frissességérzetet biztosít. 

Verbéna kivonat - a verbéna(vasfű) ismert a jótékony hatása miatt, de természetes teák összetevőjeként és fűszerként is használják. Glikozidok gazdag forrása, flavonoidokat, fitoszterolok, illóolajat tartalmaz. Frissítő és üditő hatású.

Szeretnéd te is kedvezményesen megszerezni valamelyik terméket? Egyszerűen csatlakozhatsz hozzánk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése